3Front6Step

De 3Front6Step werkwijze uitgelegd

Tijdens onze trainingen doorlopen wel altijd dezelfde 3Front6step werkwijze. Deze methode is speciaal door ons ontwikkeld om met ‘militaire’ precisie een voor jou op maat gemaakte training en/of coaching traject voor te bereiden, uit te voeren, te integreren en te evalueren. 

Door het hanteren van deze werkwijze zorgen we ervoor dat nieuwe inzichten en werkwijzen niet vluchtig zijn, maar ook echt worden geborgd en toegepast. Het resultaat? Een blijvend vermogen om beter te kunnen presteren, zelfs als de omstandigheden zwaar zijn!

1

Informatie verzamelen

We beginnen met een telefonische intake, waarbij we zoveel mogelijk informatie inwinnen over jou, je bedrijf, je team(s) en de uitdaging(en) waar jullie mee aan de slag willen.

2

Analyseren

Tijdens deze stap verwerking we de analyse en maken we een plan van aanpak met de trainingsvorm die wij het beste vinden passen bij de uitdaging waar jij (met je team) voor staat.

3

Terugkoppelen

We presenteren ons plan van aanpak en leggen uit waarom wij denken dat de gekozen trainingsvorm het meeste resultaat oplevert. Uiteraard is er uitgebreid tijd voor vragen en kunnen wij ons plan eventueel aanpassen aan de hand van jouw wensen.

4

Uitvoering

Nu begint het echte werk en gaan we (eventueel in groepen) aan de slag met de training. Je krijgt een uitgebreid pakket aan informatie over het verloop van de training, de locatie en eventuele andere bijzonderheden. Tijdens het uitvoeren van de training zijn er regelmatig feedback rondes, zodat de deelnemers direct op de hoogte zijn van hun vorderingen.

5

Integreren in werkplek

Na het voltooien van de training volgt een uitgebreide evaluatie. Hierbij leren we jou hoe je de resultaten uit de training kunt integreren in je eigen dagelijkse werkomgeving. We geven je hierbij concrete handvatten en tools en delen nuttige tips.

6

Evalueren

Na de afronding van het traject doen we nog een eindevaluatie met de opdrachtgever. Was de training nuttig? Heeft het gebracht waar je op had gehoopt? Wat zijn verbeterpunten en is het nuttig om een additionele training te doen?