Operator Coaching

Laat je inspireren door onze aanpak en ervaringen. We gaan aan de hand van onze 3Front-6Step werkwijze, samen aan de slag om te kijken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen, om je nog beter te laten verbinden met jezelf en anderen. Je krijgt van ons concrete tools en handvatten, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Door onze trainingsmethodieken leren we je onder andere fysiek en mentaal weerbaarder te worden.

  Resultaat

  • Advies bij privé en zakelijke omstandigheden
  • Ondersteuning en begeleiding bij het behalen van je doelen
  • 24/7 contactmogelijkheid

  Op maat gemaakte trainingen

  We doen dit in de vorm van op maat gemaakte trainingen en coaching programma’s, toegespitst op een duidelijk met jou afgesproken doel. We maken hierbij gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde 3Front6Step werkwijze, zodat nieuwe inzichten en werkwijzen niet vluchtig zijn, maar ook echt worden geborgd en toegepast. Het resultaat? Een blijvend vermogen om beter te kunnen presteren, zelfs als de omstandigheden zwaar zijn!

  Voor wie?

  We verzorgen trainingen voor zowel bedrijven/organisaties als voor particulieren (events). Verder verzorgen we ook cursussen voor diverse overheidsinstanties en werken samen met verschillende trainingbureaus als aanvulling op hun aanbod.
  TERUG