Lezingen

Green On Boek

Wil jij ook werken in een team dat elkaar blind vertrouwt, impact heeft en super effectief is zodat je tijd over hebt voor jezelf? Dat kan. Green on is een radicaal nieuwe werkvorm waarmee jij of je team gelukkiger en productiever wordt, gevormd uit een unieke samenwerking tussen 2 topondernemers en 3 special forces operators. Werk is nooit meer hetzelfde.

Lezingen

Op zoek naar een inspirerende lezing die jouw team en organisatie motiveert en inspireert om anders te denken en te doen aan de hand van de Green On principes van de Special Forces?

We besteden zóveel tijd van ons leven aan werken. Deze tijd moeten we daarom ook zo leuk als mogelijk inkleden. Dit bereiken we door de mens binnen het team weer centraal te zetten. Threefront laat je zien dat je geen commando hoeft te zijn om een hecht team te vormen en samen uitzonderlijke prestaties kunt behalen.

Class Room Excercises

Wil je vooral kennismaken met onze Special Forces aanpak? Leren van onze ervaringen? Inzicht krijgen in hoe je bepaalde problemen kunt aanvliegen met je team? Kies dan voor de CRX training, waarin we in een persoonlijke sessie met jouw team onze lessen delen én in een Q&A toepassen op voor jullie specifieke situaties. Deze training vereist geen fysieke inspanning en wordt gegeven op locatie of virtueel, aan de hand van presentaties, een workshop of een interactieve sessie met één (of meerdere) van onze operators.

De Planning Application

 “Every battle is won before it is fought’” is een wijsheid van Generaal Sun Tzu. En deze wijsheid geldt nog steeds; in zowel de militaire wereld als de civiele. In deze training leren we je alle facetten van zorgvuldige missieplanning én passen we deze toe op een situatie in de context van jouw team of organisatie.