Teamtrainingen

Deelnemers

 5-30 personen (meer in overleg mogelijk)

Tijdsduur

 4-8 uur (dagdeel of hele dag)

Locatie

Op locatie van jouw bedrijf, buitenlocatie of Airsoft Centrum Didam

Programma

Een presentatie gevolgd door praktische opdrachten.

Teamtrainingen

Teams kunnen alleen topprestaties leveren als men weet waar elkaars grenzen liggen. Door deze fysieke en mentale grenzen samen op te zoeken worden pijnpunten in een groep snel duidelijk en ontstaat er een ‘wij’ cultuur. En dat is precies wat we beogen met deze training. Inzicht in je eigen kunnen krijgen, dynamiek binnen de groep begrijpen en de teamprestatie vergroten. 

Bij deze training maken we gebruik van verschillende oefeningen. Trainingsprincipes uit de wereld van de Special Forces zullen hierbij worden toegepast. Deze kunnen zowel mentaal als fysiek zijn. Na elke activiteit zal er een uitgebreide evaluatie plaatsvinden met directe en concrete feedback.

Waarom trainingen?

  • Reële en uitdagende scenario trainingen ervaren
  • Trainingen met fysieke én mentale componenten
  • Leren werken als onderdeel van een team
  • Kennis maken met de Special Forces Training methodieken
  • Vergroten van vertrouwen, teamspirit, focus en aanpassingsvermogen
  • Directe feedback van elkaar en onze Special Forces Operators

Waarom deze training?

Harbor Gym

"Wij hebben de selectieprocedure voor een vacature van ons laten verzorgen door ThreeFront d.m.v. een kennismakingsdag. Het leverde veel positieve reacties van kandidaten op en voor ons nog belangrijker; 2 goede medewerkers. Ik kan hun van harte aanbevelen; hun grondige voorbereiding en to-the-point rapportages zijn van hoog niveau en hebben ons proces verrijkt.”

BSB

"Bedankt voor de zeer goed georganiseerde training ThreeFront! Onze BSB operators hebben realistisch kunnen trainen op een geweldige locatie! Op naar meer high level trainingen."