Special Force Experience (SFX)

Deelnemers

10-25 personen.

Tijdsduur

 4-8 uur

Locatie

Blackout Airsoft Centrum in Didam

Programma

Volledig op maat gemaakt met eigen leerdoelen

Special Force ervaring

Wil jij de ultieme Special Forces ervaring? Kies dan voor dit pakket waarin je letterlijk een dag lang gaat meemaken hoe het is onderdeel uit te maken van de Special Forces. Alle elementen uit de bedrijfstrainingen worden hier gecombineerd. Je leert alles over onze werkwijze, je gaat zelf een missie plannen én in een heuse nagebouwde wereld ga je deze missie ook met je team uitvoeren met behulp van zogenoemde Airsoft wapens. Zo breng je de teamprincipes én planningstool direct in de praktijk. Uiteraard volgt een uitgebreide feedback aan alle deelnemers en aan het team als geheel. Deze ervaring vindt plaats in ons trainingscentrum in Didam en wordt op 1 dag gedaan.

Waarom deze experience?

  • Een waanzinnige en unieke ervaring
  • Simulatie van een echte operatie
  • Begeleid door ThreeFront operators
  • Scenario in o.a. een indoor jungle en urban omgeving met airsoft uitrusting
  •  

Waarom deze training?

Harbor Gym

"Wij hebben de selectieprocedure voor een vacature van ons laten verzorgen door ThreeFront d.m.v. een kennismakingsdag. Het leverde veel positieve reacties van kandidaten op en voor ons nog belangrijker; 2 goede medewerkers. Ik kan hun van harte aanbevelen; hun grondige voorbereiding en to-the-point rapportages zijn van hoog niveau en hebben ons proces verrijkt.”

BSB

"Bedankt voor de zeer goed georganiseerde training ThreeFront! Onze BSB operators hebben realistisch kunnen trainen op een geweldige locatie! Op naar meer high level trainingen."