Special Forces Experience (SFX)

Wil jij de ultieme Special Forces ervaring? Kies dan voor dit pakket waarin je letterlijk een dag lang gaat meemaken hoe het is onderdeel uit te maken van de Special Forces. Alle elementen uit de bedrijfstrainingen worden hier gecombineerd. Je leert alles over onze werkwijze, je gaat zelf een missie plannen én in een heuse nagebouwde wereld ga je deze missie ook met je team uitvoeren met behulp van zogenoemde Airsoft wapens. Zo breng je de teamprincipes én planningstool direct in de praktijk. Uiteraard volgt een uitgebreide feedback aan alle deelnemers en aan het team als geheel. Deze ervaring vindt plaats in ons trainingscentrum in Didam en wordt op 1 dag gedaan.

  Waarom deze experience?

  • Een waanzinnige en unieke ervaring
  • Simulatie van een echte operatie
  • Begeleid door ThreeFront operators
  • Scenario in o.a. een indoor jungle en urban omgeving met airsoft uitrusting

  Waarom deze experience?

  • Leren werken onder stress en omgaan met veranderingen
  • Nieuwe energie en inspiratie voor je team
  • Meer vertrouwen in jezelf en in elkaar

  Aantal deelnemers: 10-25 personen

  Tijdsduur: 4-8 uur

  Locatie: Blackout Airsoft Centrum in Didam

  Op maat gemaakte trainingen

  We doen dit in de vorm van op maat gemaakte trainingen en coaching programma’s, toegespitst op een duidelijk met jou afgesproken doel. We maken hierbij gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde 3Front6Step werkwijze, zodat nieuwe inzichten en werkwijzen niet vluchtig zijn, maar ook echt worden geborgd en toegepast. Het resultaat? Een blijvend vermogen om beter te kunnen presteren, zelfs als de omstandigheden zwaar zijn!

  Voor wie?

  We verzorgen trainingen voor zowel bedrijven/organisaties als voor particulieren (events). Verder verzorgen we ook cursussen voor diverse overheidsinstanties en werken samen met verschillende trainingbureaus als aanvulling op hun aanbod.
  TERUG