Over ons

Commando's met een missie

Threefront is een uniek trainingsbureau, gerund door Frenk van Assen en Richard Bergmans. Beide hebben jarenlange ervaring bij defensie en vele missies gedraaid bij de meest specialistische eenheid: de commando’s.

Threefront helpt teams en organisaties efficiënter en leuker te werken. Die twee elementen moeten hand-in-hand gaan, om structureel succes te boeken. Want door alleen op efficiëntie sturen,  ontneem je vaak het plezier en betrokkenheid van medewerkers. Tegelijkertijd zijn focus en heldere afspraken nodig om snelheid te maken en je doelen te bereiken.

Vanuit hun achtergrond bij het KCT (Korps Commando Troepen) hebben de coaches en trainers van Threefront een unieke visie op succesvol samenwerken. Deze visie is ook bruikbaar voor het bedrijfsleven, dat is wel gebleken.

Het vorig jaar verschenen Green On™ is een populair management boek en Threefront heeft een mooi portfolio aan klanten, waarbij een aantal de Green On™ werkwijze volledig heeft geïntegreerd, met als ultiem resultaat een 4-daagse werkweek met behoud van resultaten en een verhoogd werkplezier.

DSC00968