10T Challenge

Bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Tijdens onze tijd bij het Korps Commandotroepen was sport onderdeel van onze dagelijkse routine, nu is het één van de eerste dingen die we overslaan als we het druk hebben. Wellicht ook voor jou herkenbaar, maar voor ons vooral onaanvaardbaar.Want eerlijk is eerlijk: voor ons is sport meer dan een uitlaatklep. En meer dan onderdeel van een gezonde levensstijl. Sport geeft ons focus, energie en een doel. Bovendien biedt het de kans om grenzen te verleggen en onszelf te overtreffen.Daarom hebben wij, Frenk en Richard, een nieuw doel. Naast het runnen en uitbouwen van ons bedrijf ThreeFront B.V., gaan we een uitdaging aan die meer vraagt dan we gewend zijn – ja, ook ten aanzien van onze tijd bij de commando’s.Van 30 augustus 2024 t/m 8 september 2024 zullen we onze eigen 10T challenge volbrengen. Tijdens deze challenge leggen we elke dag een volledige triatlon af, tien dagen achter elkaar. Dat betekent 3,8 km zwemmen; 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. Elke dag weer.We leggen in totaal 2060 km af. Dat is bijzonder veel en het wordt bijzonder zwaar. Daarom zijn een goede voorbereiding, training, begeleiding maar ook materiaal en voeding cruciaal. We kunnen dit natuurlijk niet zonder de hulp van een heleboel fantastische mensen om ons heen, die zich beschikbaar hebben gesteld om ons hierbij te ondersteunen. Overigens zijn we voor deze challenge nog steeds op zoek naar support. 

Mocht je ons willen steunen, als individu of organisatie, neem dan contact met ons op. Dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden. We zijn je nu al dankbaar! 

Waarom 10 triatlons volbrengen?

Deze nieuwe missie kent vele gezichten. Waar het begon met onze eigen motivatie, zagen we al snel een breder belang. Veel mensen sporten te weinig, en dat is jammer, want sporten bevordert een gezond, gelukkig en sociaal leven. 

Sporten hoeft niet extreem te zijn; het gaat erom dat je meer doet dan je denkt te kunnen, ongeacht je uitgangspunt. We willen aantonen dat het mogelijk is, ook al is het niet makkelijk. Daarom nodigen we iedereen uit om met ons mee te doen, of het nu gaat om 5 KM lopen of een hele triatlon (alleen als je getraind bent!). Meld je aan als actieve supporter – dat waarderen we enorm!

Commando & Family Foundation. Leave no one behind

Met de 10T Challenge willen we aandacht vragen voor een stichting die ons aan het hart gaat: De Commando & Family Foundation (CFF) biedt een vangnet voor oud commando’s ten tijde van crisis als de bestaande voorzieningen ontoereikend blijken of een te trage reactietijd kennen. Als oud-commando’s weten wij hoe belangrijk deze support is . Met onze 10T challenge zien we een kans om deze belangrijke stichting onder de aandacht te brengen en te steunen.

Zonder onderstaande sponsoren kunnen wij deze extreme uitdaging niet volbrengen