Lezingen

Unieke keynotes

Op zoek naar een inspirerende lezing die motiveert en inspireert om anders te denken en te doen? Dan nemen wij je graag mee in onze wereld.

We werken bijna 70.000 uur tijdens ons leven. Dat is zo immens veel, dat je tijd zo zinvol en zo leuk mogelijk wilt gebruiken. En dan gaat het niet om processen maar om mensen. Wij laten je zien dat je geen commando hoeft te zijn om een hecht team te vormen en samen uitzonderlijke prestaties kunt behalen.

Laat je inspireren

In onze keynotes vertellen we over onze visie en werkwijze, die we ook hebben omschreven in het succesvolle managementboek Green On™. Afhankelijk van jouw organisatie en interesses, lichten we alle of een aantal specifieke Green On™ principes toe. Daarbij laten we foto’s en filmpjes zien die we tijdens onze missies hebben gemaakt. En natuurlijk lichten we alles toe aan de hand van unieke verhalen en anekdotes uit onze diensttijd. Wil je een blijvende impact? Dan geven we graag alle aanwezigen een exemplaar van het boek mee!

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jouw team of organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op, dan plannen we snel een kennismaking in en praten we graag met je verder.