Teambuilding

Teamwork

Als team presteer je beter als je elkaar kent, begrijpt en vertrouwt. Door als groep uitdagende opdrachten uit te oefenen leer je elkaars krachten en grenzen kennen. Bovendien ontstaat er dan een saamhorigheidsgevoel, omdat je echt op elkaar bent aangewezen.

Tijdens deze training maken we gebruik van verschillende oefeningen. Dat kan zowel een fysieke of mentale uitdaging zijn. De opdrachten zijn doelgericht en effectief, maar ook leuk. Tussendoor mag er ook echt even gelachen worden. Want dat is niet alleen belangrijk voor de ontlading, maar zorgt ook voor onderlinge verbinding.

Na elke oefening geven we feedback op individueel- en groepsniveau, en aan het einde van de dag evalueren we met elkaar wat jullie hebben en ervaren, en hoe je dat mee kunt nemen in het dagelijks werk.

Waarom teambuilding bij Threefront?

We bieden je een uniek perspectief op samenwerken, vanuit onze achtergrond als special forces. We nemen je mee in onze wereld met unieke verhalen en inspirerende voorbeelden, en halen je écht even uit je comfort zone tijdens de praktijkopdrachten.

"Wat een inspirerende en activerende teammiddag hebben Frenk van Assen en Richard Bergmans voor ons verzorgd! Op een prachtige plek in de bossen zijn we met ons team aan de slag gegaan met thema’s als ‘heldere communicatie’, ‘empowerment en verantwoordelijkheid van teams’, ‘doelgerichtheid’ en ‘reflecteren’. Thema’s die misschien in bijna elke teamtraining wel een plek krijgen, maar de manier waarop ThreeFront hier inzicht in geeft, gecombineerd met indrukwekkende anekdotes en speelse manier waarop de theorie omgezet wordt in praktijk maakt dat het ook echt beklijft. Absoluut een aanrader!"

"Wij hebben de selectieprocedure voor een vacature van ons laten verzorgen door ThreeFront d.m.v. een kennismakingsdag. Het leverde veel positieve reacties van kandidaten op en voor ons nog belangrijker; 2 goede medewerkers. Ik kan hun van harte aanbevelen; hun grondige voorbereiding en to-the-point rapportages zijn van hoog niveau en hebben ons proces verrijkt.”

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jouw team of organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op, dan plannen we snel een kennismaking in en praten we graag met je verder.