Trainingen

Trainingen

Wil je aan de slag met een aantal specifieke GreenOns™ of heb je een concrete uitdaging waar we je team of organisatie mee kunnen helpen, dan maken we graag een een- of tweedaagse training op maat. Tijdens de training werken vanuit een helder doel, waarbij we continu de link leggen tussen het bedrijfsleven en de werkwijze van special forces. We wisselen theorie af met praktijkoefeningen en we reflecteren zowel op individueel als groepsniveau. Training kunnen op vrijwel alle locaties verzorgd worden: bij jullie op kantoor, een buitenlocatie of bij onze unieke trainingslocatie in Didam.
Scherm­afbeelding 2023-01-17 om 10.36.32
WhatsApp Image 2023-01-09 at 15.58.58

Waarom een teamtraining door Threefront?

Tijdens onze trainingen halen we je écht even uit je dagelijkse context en je comfort zone. Zo wordt zowel individueel gedrag als de groepsdynamiek snel zichtbaar.

Als commando’s zijn we jarenlang getraind om verstorend gedrag te herkennen en daarop te acteren. Dat doen we met eerlijke en heldere feedback. Vriendelijk en op de persoon af. Want daar word je beter van.

"Wat een fantastische dag hebben wij achter de rug! Onder begeleiding van ThreeFront B.V. hebben wij onze DevFriday gespendeerd in Didam. Airsoft locatie Blackout: Teambuilding, kernwaarden en echt werken aan individuele opoffering om het teambelang en doelstellingen te behalen. Onder tijdsdruk en stress agrressief, snel en resultaat gericht handelen"

"Succesvol zijn als team gaat over het stellen van de juiste prioriteiten, het creëren van heldere rollen en het vertrouwen in elkaar. In een workshop begeleidt door Threefront hebben wij aan de hand van hun boeiende voorbeelden uit de GreenOn praktijk, kritisch gekeken naar onze verbeterpunten. Dit heeft tot een aantal praktische uitkomsten geleidt, zoals het werken met minimal viable teams, check-ins en stand ups. Onze samenwerking is hierdoor absoluut vereenvoudigd en versterkt!"

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jouw team of organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op, dan plannen we snel een kennismaking in en praten we graag met je verder.