Expertises

Waar kunnen we je mee helpen?

Om onder grote druk en in de meest bizarre en onvoorspelbare omstandigheden te kunnen werken, zijn wij als commando’s jarenlang getraind op principes als eigenaarschap, aanpassingsvermogen, commitment, samenwerken vanuit vertrouwen en focus.  Principes die essentieel zijn voor succes van een complexe missie, maar die bovendien het verschil maken wanneer je patiëntgerichte zorg wilt leveren, werkt aan klantgerichte innovaties of je voorop wilt lopen in de digitalisering van jouw branche.

Wat jouw uitdaging ook is en ongeachte je vertrekpunt en organisatiestructuur, wij hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen meer impact te maken. Als persoon, als team en als organisatie.

Zelfsturend werken

Wil je als team of organisatie sneller kunnen schakelen, excelleren vanuit de talenten en vaardigheden van je collega’s in plaats van sturen op strakke kaders en deadlines? Dan nemen we je graag mee in onze werkwijze. Want als commando’s werken we al meer dan 70 jaar in kleine, autonome en zelfsturende teams.

Teamdynamiek

Wil je het beste uit je team halen, of er juist voor zorgen dat je teamleden met plezier (samen)werken? Dan helpen wij je graag jullie teamdynamiek optimaliseren. Want een goed functionerend team kan het verschil maken tussen succes of falen. Dat weten wij als geen ander, en we laten je graag zien hoe wij dat aanpakken.

Mentale weerbaarheid

Wil je de veerkracht van je team vergroten? Dan helpen we je graag verder met thema’s als stressreductie, mindfulness en mentale weerbaarheid. Want hoe goed je je werk ook voorbereidt, grote belangen of een onverwachte wending kunnen altijd voor onrust zorgen. We laten je zien hoe je om kunt gaan met de fysieke en mentale reactie op stress.

Slimmer samenwerken

Wil je meer bereiken met je team? Dan is slimmer samenwerken de beste pijler om op te focussen. Vanuit onze achtergrond zetten we ons sterk in om inefficiëntie te verminderen; het verduidelijken van rollen en doelen en het vergroten van eigenaarschap onder teamleden. Op deze manier kunnen zelfs kleine teams grote resultaten behalen.