Cases

Luscii

“Een dag met Threefront betekent dat je de hele dag aan staat, maar met meer energie naar huis gaat. Een prettige balans tussen uitdaging en inzicht, met veel voorbeelden uit hun eigen ervaring bij de Special Forces. Of je nu bij een corporate of een startup werkt, de principes van rolzuiverheid, vertrouwen en flexibiliteit werken voor iedereen. Green on™!”

Ruben de Neef – Luscii

Purpose

Na het lezen van het boek Green On™ hebben we bij Purpose een systeem van rollen ingevoerd. Om te leren hoe we dat nog beter kunnen doen, hebben we Threefront benaderd voor een training van een dag. Op de dag zelf kwamen Frenk en Richard binnen. Twee normale jongens en zeker niet de Rambo’s die sommigen van ons hadden verwacht. Het begon met een filmpje waar ze van 10km uit een vliegtuig sprongen. Het maakte onderdeel uit van een inspirerend verhaal van selectie, teamspirit en rolverdeling. In de middag zijn we met elkaar aan de slag gegaan met teamoefeningen. We moesten een wagen maken om gewonden te vervoeren en een bom demonteren. Uit de oefeningen bleek dat we nog wel wat te verbeteren hebben in de samenwerking. Ook hebben we geleerd om veel strakker te evalueren, zonder op de man te spelen. Voor mij als ondernemer was het een mooie dag die smaakt naar meer. Daarom denk ik erover om ze nog een keer in te huren voor nog wat meer uitdaging en avontuur met het team. Ik kan het iedereen aanbevelen om Threefront in te huren. Een ervaring waar elk team veel aan kan hebben! Dick-Jan Abbringh, Founder Purpose.

CorporatieNL

“Wij hebben erg prettig samengewerkt met Richard en Frenk van Threefront. Het verhaal van Richard & Frenk heeft onze deelnemers aan het Digital Event tot de minuut geboeid. Zij hebben laten zien dat de wereld van Special Forces een unieke en waardevolle manier van werken heeft die zeer doeltreffend is voor de publieke sector en in (digitale) projecten en ambities. Daarnaast maken zij het realistisch. Hoe zet je de eerste stap!?”

Digital event CorporatieNL: Mens in Technologie!

Erasmus MC

“Tijdens de heisessie van onze afdeling Epidemiologie van het Erasmus MC begin juni, hadden we hele speciale gasten uitgenodigd; ThreeFront had een geweldige key note en teambuilding activiteiten verzorgd. Wat een bijzonder bedrijf, en wat inspirerend om te leren van de kennis en ervaringen van de special forces en het bedrijf Luscii. Frenk wist ons heel wat nieuwe inzichten te geven over management en teamrollen. Bovendien was het erg gezellig.

Dr. Ir. Natalie Terzikhan.

Deloitte

“We sloten de Summer School op een hoogtepunt af met Frenk van Assen en Richard Bergmans van ThreeFront, auteurs van het boek Green On™, die zeer inzichtelijke lessen deelden over goed presterende teams binnen de Special Forces. We vonden het leuk om de parallellen te trekken met agile manieren van werken in de bedrijfswereld. Het was een eye-opener om te zien hoeveel waardevolle inzichten kunnen worden verkregen door werkwijzen en gedragspatronen in organisaties te vergelijken met de werkwijzen van de Special Forces. Bedankt voor de inspirerende middag!” Tessa van den Berg – Deloitte

"Samen met de heren van ThreeFront hebben we een trainingsdag georganiseerd voor 200+ PwC collega's. We kijken terug op een zeer succesvol evenement waarbij verschillende fysieke en mentale aspecten de revue zijn gepasseerd. Hier gaat nog lang over worden gesproken. Het contact met ThreeFront in aanloop naar, tijdens en na het evenement hebben we ervaren als duidelijk, tijdig, persoonlijk en bovenal vol met energie en positiviteit. Hartelijk dank hiervoor! We kunnen een samenwerking met ThreeFront absoluut aanraden."

"Richard en Frenk hebben een geweldige bijdrage geleverd aan de EY Masterclass! Een deep dive in de principes van de Special Forces en hoe deze vertaald kunnen worden naar een corporate setting was precies waar we naar zochten voor ons programma. Hun visie op hoe je als individu of als team gewoontes kan optimaliseren voor een beter eindresultaat was verrijkend"

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jouw team of organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op, dan plannen we snel een kennismaking in en praten we graag met je verder.