LEAN Six Sigma PURPLE BELT

Purple Belt training

Samen met Bureau Tromp heeft Threefront BV deze nieuwe training ontwikkeld. Tijdens verandering krijg je situaties waarbij er weerstand ontstaat. Hoe kan je als teamlid, projectmanager of welke rol je ook vervult, jezelf zo ontwikkelen dat je een situatie krijgt waarbij medewerkers met enthousiasme zelf willen gaan verbeteren en zelfs gezamenlijk de voortgang monitoren en het leuk vinden? Hoe stel je hier een plan voor op? En hoe zorg je ervoor dat je zelf onderdeel van het veranderingsproces blijft. Op basis van de gecombineerde ervaring van Threefront BV en Bureau Tromp is deze training ontwikkeld.

Wat is een Purple Belt? 

De Purple Belt is een 3-daagse training waarin verbeteren en veranderen centraal staat. Veranderen is niet per definitie verbeteren, maar verbeteren betekent wel degelijk veranderen! Deze twee thema’s worden tevens vanuit het ’team-perspectief’ bezien, afgeleid van de principes en ervaring van ex-Special Forces Operators.

Er is tijdens de training veel ruimte om eigen cases in te brengen en daarmee te oefenen. Dit is essentieel om zelf succesvol te kunnen verbeteren/ veranderen.

Wat houdt de Purple Belt in?

UNIEK; de Purple Belt Training van Bureau Tromp in samenwerking met Threefront BV!

  • Voor iedereen die praktisch, laagdrempelig en actiegericht wil bijdragen aan veranderingen & verbeteringen binnen de organisatie.
  • Iedereen die niet alleen de harde kant van het veranderen wilt leren, maar de verdieping in wil van de zachte kant van het veranderen.
  • Voor deze training heb je geen Lean voorkennis nodig.

Tijdens de Purple Belt training leer je in drie dagen hoe je verbeteringen in je organisatie kan helpen doorvoeren en wat de kracht van een goed gevormd team hieraan bijdraagt. Ook staan we stil bij (het wegnemen van) weerstand en ontwikkelen van autonomie binnen je werk. We nemen je mee in de wereld van Lean en Six Sigma om methoden en technieken te ontwikkelen om productiever te werken en de waarde voor je klanten te maximaliseren! Ook de focus op ‘soft-skills’ maakt van deze Purple Belt een training die je niet mag missen, want deze skills zijn onder meer afgeleid van de principes van de Special Forces.

 

Scherm­afbeelding 2024-02-15 om 17.18.42